Bloemenfestival in Breukelen

Sidonie van den Heuvel-Klabou is de nieuwe eigenaar van De Akelei. Zij zet dit mooie bedrijf van wijlen Suzan Quarles voort met veel passie en liefde. De (kunst-)zijden bloemen zijn van mooie kwaliteit en gaan lang mee; een duurzaam product, dat vooral voor bedrijven, hotels, restaurants, maar ook voor particulieren
aantrekkelijk is aangezien de boeketten in de vaas met abonnementen worden verhuurd.

Marianne den Hartog is kunstenaar en maakt prachtige vazen in allerlei speelse, spannende vormen; vazen met heerlijke kleuren, stukjes porselein, 14 karaat bladgoud, maar ook sporen van serviezen zijn terug te vinden in al haar sculpturen.
Marianne heeft in opdracht van Paleis het Loo een aantal ‘koninklijke’ figuren gemaakt voor het recent geopende Junior Paleis, een museum voor kinderen maar zeker ook voor volwassenen. Haar vazen zijn ware sprankelende kunstwerken waar je blij van wordt!

Sidonie en Marianne hebben veel gemeenschappelijke interesses en hun passies raken elkaar. Sidonie heeft een grote liefde voor oude serviezen en bijzonder gedekte tafels waarbij accent ligt op het hergebruik van zoveel moois dat nog te vinden is. Het is dan ook geen toeval dat Marianne en Sidonie de handen ineen hebben geslagen om een Flower Festival te organiseren: Een evenement waar vazen met kunstzijden bloemen, serviezen, bloemstillevens en zoveel meer met bloemen verkocht worden, waarvan bovendien een deel van de opbrengst naar Cure for Cancer gaat.

Marianne levert de vazen en Sidonie zorgt voor de bloemen, samen laten zij zien hoe oud porselein nog op allerlei manieren weer een nieuw leven kan beginnen en zo wordt verleden heden voor een betere toekomst!

Graag nodigen wij u uit bij De Akelei, Zandpad 47 te Breukelen. Muziek, hapje en een drankje staan voor u klaar!

Sidonie en Marianne

Nb. Parkeergelegenheid Markt te Breukelen