Huur & Koop

ABONNEMENT MET WISSELSERVICE

De Akelei biedt abonnementen voor bedrijven en organisaties: wij leveren de boeketten op locatie, inclusief vaas en wisselen wanneer u dat wilt. Dat kan per 2, 3 of 6 maanden. Opgemaakt zoals u dat wenst of geef ons de vrije hand.
De prijzen hangen af van de omvang van de boeketten en het aantal wissels per jaar.

Omvang boeket 2 mnd 3 mnd 4 mnd 6 mnd
klein € 19 € 16 € 14 € 12
middel groot € 39 € 32 € 28 € 24
groot € 44 € 37 € 35 € 27
groot de luxe € 79 € 66 € 60 € 48
XXL € 90 € 85 € 75

Onze contracttermijn voor boeketten met wisselservice is minimaal 1 jaar. De opzegtermijn is gelijk aan de wisseltermijn. Daarnaast maken wij voor particulieren unieke diner- en feestboeketten. Wij kunnen ook assisteren bij de aankleding van uw feestlocatie, zoals een zaal, tuin of kerk.

HUUR tbv CONGRES/CONCERT/FILM/TV-PRODUCTIE/COMMERCIAL

De houdbaarheid en stevigheid van de boeketten, planten en bomen lenen zich uitstekend voor gebruik in filmproducties, commercials, theaters en voor de aankleding van congressen. Onze boeketten zijn onder andere gebruikt in de films Gooische vrouwen, Zwartboek, Brideflight, maar ook bij het Kamermuziekfestival in Tivoli.
Wij verhuren per dag, weekdeel of langer en kunnen vaak per direct leveren.

Tijdens ons 4-daagse muziekfestival hadden wij behoefte aan een paar grote en in het oog springende podiumboeketten. Huren bleek logisch: minder duur, inclusief grote zuilen en logistiek eenvoudig te verplaatsen. Daarom werken wij samen met De Akelei’ Kamermuziekfestival Utrecht.

WERKWIJZE

De boeketten worden uniek op maat, kleur gemaakt en naar wens gestyled voor klanten. Na een aanvraag bezoeken wij de potentiële klant om te bespreken waar behoefte aan is en wat past bij het interieur. Dit is geheel vrijblijvend. In overleg laten wij een boeket achter ‘op proef’.
De Akelei wisselt uw boeketten per 2, 3 of 6 maanden. Bij iedere wissel worden de seizoensgebonden bloemen uitgehaald, schoongemaakt en tot het volgende jaar opgeslagen. Zo gaan de meeste bloemen langer dan 5 jaar mee en ze worden jaarlijks bij verschillende klanten ingezet.
Ons atelier bevindt zich op boerderij Watervoor te Breukelen [Google maps], waar de boeketten worden opgemaakt en een grote voorraad bloemen is opgeslagen

Zijden bloemen van De Akelei zijn zo prachtig en bovendien duurzamer en goedkoper dan echte bloemen. Reden voor ons restaurant om voor de verhuurservice van Akelei te kiezen' – Restaurant Same Same.

KOOP

Onze producten zijn natuurlijk ook te koop. Dat geldt voor de boeketten, maar ook voor losse bloemen, planten en bomen (bijvoorbeeld olijfbomen en kentiapalmen). We leveren op locatie: de boeketten worden inclusief vaas geleverd, de planten/bomen zorgvuldig afgewerkt in potten.
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en prijzen.