Werkwijze

Werkwijze van de Akelei
De Akelei verhuurt én verkoopt de mooiste – niet van echt te onderscheiden - boeketten en planten van zijde. Deze worden uniek op maat, kleur en naar wens gestyled voor klanten. Wij bezoeken graag een potentiële klant die ons heeft benaderd om te kunnen zien en bespreken waar behoefte aan is. Dit is geheel vrijblijvend. Wij denken graag met u mee en na een bezoek kunt u gratis een proefboeket ontvangen om 2 weken te proberen. Het belang hiervan valt niet te onderschatten. U kunt dit product op deze manier mogelijk beter introduceren bij uw collega’s om te ervaren hoe dit product eruit ziet en of het ‘ natuurlijk’ overkomt.

U heeft het voordeel dat dit product gemak geeft, prijsbewust is en vooral een zakelijke uitstraling biedt.
Momenteel levert de Akelei aan o.a. banken, ambassades, veilinghuizen, verzekeringsmaatschappijen, bouwondernemingen, reclamebureaus, landelijke en provinciale overheid, omroepen, musea en filmmaatschappijen. Daarnaast maken wij voor particulieren ook unieke bruids-, diner- of feestboeketten van hoogwaardige zijden bloemen.

Het werken met en verplaatsen van kunstboeketten is minder belastend dan met echte bloemen. - Lies Spigt

Wat Alles met zijden bloemen en planten van hoge kwaliteit. Van superhippe decoraties en nieuwe trends tot 17e eeuwse boeketten. Van biedermeijers, millefleurs, veldboeketten, Japanse 'stillevens' tot replica's van bruidsboeketten van koninginnen en prinsessen. Voor iedere gelegenheid kan de Akelei u verder helpen.

Waarmee Zijden bloemen uit China die qua uitstraling niet te onderscheiden zijn van 'echte' bloemen. Ze verwelken niet en vragen daardoor geen onderhoud, zijn goedkoper en gebruiksvriendelijker dan echte bloemen. Vazen, potten en manden naar keuze in alle vormen en maten.

Wie Ervaren bloembindsters van de Akelei creëren originele, unieke bloemstukken. Op aanvraag of vrije improvisatie.

Waar Alles wordt gemaakt, geregisseerd en bezorgd vanuit het atelier van de Akelei in Breukelen. Onder contact vindt u een Google Maps kaart.