Huren & Kopen

Huren met wisselservice & Kopen

De Akelei biedt 3 mogelijkheden: Huren met wisselservice, verhuur voor eenmalige gelegenheid en verkoop. - Suzanne Quarles van Ufford, Oprichter van De Akelei

Huren met wisselservice U kiest voor een huurcontract met wisselservice. Dat kan voor een periode van eenmaal per maand, eenmaal per twee maanden, eenmaal per drie maanden of eenmaal per zes maanden. De zijden bloemstukken (grootte, prijs etc. naar wens) worden na iedere periode automatisch gewisseld: De Akelei haalt het ene op en zet het andere bij het seizoen passend bloemstuk op de gewenste plek neer. Zie prijzen.

Voordelen van wisselservice

  • U hoeft zelf niets te doen.
  • De Akelei houdt rekening met uw wensen.
  • Bloemstukken worden door representatieve medewerksters van de Akelei geplaatst en weggehaald.
  • Liever iets anders? De Akelei regelt en bezorgt direct een ander arrangement.

Huren voor eenmalige gelegenheid U huurt iets specifieks voor een eenmalige gelegenheid of evenement. Zoals tafeldecoraties ten behoeve van bruiloft, feesten, vergaderingen, cursussen, workshops, bijeenkomsten; openingen van winkel of bedrijf; filmrequisieten; podiumstukken voor theater en congres; commercials. Alles is mogelijk, prijzen op aanvraag.

Kopen U kunt uiteraard alle mogelijke combinaties met zijden bloemen, planten en bomen bij de Akelei kopen. Geheel op maat naar uw specifieke wensen, desgewenst in uw eigen vaas of bak. De prijzen zijn afhankelijk van de verwerkte bloemen, bladsoorten, en de grootte van het boeket.

Prijzen op aanvraag. Neemt u geheel vrijblijvend contact op met ons voor meer informatie of een afspraak.

Huren Met Wisselservice
Huren Met Wisselservice Zijden Bloemen

Huren Met Wisselservice Vaas