Bloemen & Planten

Bloemen & Planten

Ieder seizoen zijn onze klanten en wij weer aangenaam verrast door wat de Akelei bij ons op de receptiebalie en in de vergaderzalen zet.
Dan weer tulpen, dan weer iets met rozen erin, het najaar met zonnebloemen en in de winter bijvoorbeeld amaryllissen.
- Graydon Nederland BV

Bloemen van de Akelei zijn handgemaakt, kleurig, tijdloos en stralend. Niet van verse bloemen te onderscheiden. Gebruiksvriendelijk, schoner en goedkoper. Bovendien zijn praktisch alle soorten duurzame kunstbloemen van zijde verkrijgbaar, in alle maten en kleuren.

De Akelei levert diverse soorten planten en bomen in verschillende afmetingen. - Suzanne Quarles van Ufford, Oprichter van De Akelei

Materialen De echt houten stammen van onze planten zorgen voor een zeer natuurlijk effect. Daardoor zijn de planten haast niet van echt te onderscheiden. Ideaal voor de donkere hoeken binnen uw kantoor waar echte planten niet gedijen.

We zetten de plant voor u in een pot of mand naar keuze. Daarbij maken wij geen gebruik van zware materialen als gips zodat de plant makkelijk te verplaatsen is en tevens makkelijk te "verpotten" is.

Duurzaamheid De duurzame kunstbloemen van zijde gaan lang mee en worden niet weggegooid maar hergebruikt.

Voorbeeld: bloemen van het seizoen worden bewaard en zodra ze niet meer de hoogste kwaliteit hebben voor de bloemstukken, worden ze gebruikt voor corsages, rekwisieten, hoeden of kledingdecoratie. Zo gaan ze niet verloren, worden iedere keer hergebruikt voor andere doeleinden.

Hergebruik duurzame kunstbloemen van zijde

Recent hebben we 1000 reeds eerder gebruikte witte bloemen kort en lang aangeboden aan het Muziektheater dat diverse maten witte bloemen zocht. Dit konden wij zodoende direct uit voorraad leveren. Na gebruik bewaren zij deze bloemen voor een volgend project. Zo blijven ze circuleren en hebben we te maken met een echt duurzaam product.

Duurzame Kunstbloemen Van Zijde Tulp
Duurzame Kunstbloemen Van Zijde Aankleding
Duurzame Kunstbloemen Van Zijde Film