Evenementen

Evenementen
De Akelei voorziet in een grote behoefte door kunstbloemen, bloemstukken en planten te leveren voor eenmalige gelegenheden of evenementen. Wij doen dit op basis van verhuur én verkoop. Na vijftien jaar weten de meeste reclamebureaus, productiemaatschappijen, omroepen, evenentenorganisaties, maar ook particulieren ons te vinden.

Na vijftien jaar weten de meeste reclamebureaus, productiemaatschappijen, omroepen, evenentenorganisaties, maar ook particulieren ons te vinden!. - Suzanne Quarles van Ufford, directeur

Suzanne Quarles van Ufford, directeur
De Akelei voorziet in een grote behoefte door kunstbloemen, bloemstukken en planten te leveren voor eenmalige gelegenheden of evenementen. Wij doen dit op basis van verhuur én verkoop.

Theater & Filmproducties
De houdbaarheid en stevigheid van de boeketten en materialen lenen zich uitstekend voor gebruik bij theater en filmproducties. Wij verhuren per dag, weekdeel of langer en wij kunnen veel producten direct uit voorraad leveren.

Tentoonstellingen & Exposities
We verhuren bloemstukken en ander decoratiemateriaal ten behoeve van de aankleding van tentoonstellingen en exposities. Daarnaast maken we replica’s van bloemstukken, zoals 17e-eeuwse boeketten. Ook hebben we ter gelegenheid van de tentoonstelling 'Ja Ik Wil' in De Nieuwe Kerk in Amsterdam replica’s van bruidsboeketten gemaakt.

Aankleding van uw huwelijk
Zijden bruidsboeketten en corsages. Een blijvende herinnering aan uw trouwdag! De Akelei stelt in nauw overleg met u uw zijden bruidsboeket en uw corsages samen. Daarnaast kan de Akelei u ook assisteren bij de aankleding van uw feestlocatie, zoals de tuin, kerk of zaal.